Black Bear: "Šiaurės Amerikos" savininkas

Black Bear: „Šiaurės Amerikos“ savininkas

Nors, kai jie mums sako, kad Šiaurės Amerikoje yra lokys, mes įsivaizduojame garsų grizlius, tiesa yra tai, kad ne tas, kuris gyvena tose platumose. Ir yra tai, kad regiono "savininkas" yra juodas lokys. Kitame straipsnyje mes apie jį kalbame.

Amerikos juodojo lokio savybės ir buveinė

Šis mėsėdis žinduolis yra labiausiai paplitusių ŽIV sergančiųjų Šiaurės Amerikoje ir Šiaurės Amerikoje tai galima rasti Kanadoje ir Aliaskoje, Meksikoje. Jis nori miškai ir kalnai, kur rasti gerą maistą ir pasislėpti tarp urvų ir medžių.

Kaip rodo pavadinimas, juodas lokys Jame yra tamsios kailio dalis daugumai kūno, išskyrus snapą, kuris yra rudas ar rausvas, Kai kuriuose egzemplioriuose gali būti rudos, cinamono ar šokolado plaukų, ypač tų, kurie gyvena Vakarų Jungtinėse Amerikos Valstijose. Galime rasti iki 500 žmonių populiacijas keliuose nacionaliniuose parkuose, pavyzdžiui, Yosemite, Yellowstone ar Great Smoky Mountains.

Kiekvienais metais ji išlaiko savo plaukus ir jos stora oda apsaugo ją nuo vabzdžių įkandimų, Jis gali išmatuoti iki dviejų metrų ilgio ir vidutiniškai sverti apie 150 kilogramų, nors moterys yra mažesnės ir plonesnės nei vyrų.

Jo akys yra mažos, o jo regėjimas nėra labai geras, nors jis gali atskirti spalvas, o kvapo ir ausų pojūtis yra pakankamai išvystytas. Jo ilgas snukis leidžia valgyti tarp medžių, lapų ir šakų.

Įpročiai, maitinimas ir juodojo lokio reprodukcija

Skirtingai nuo kitų lokių, amerikietiška juoda nepergyvena "griežtu" būdu, tačiau žiemą išlieka mieguistumo būsena, o rudenį sukaupusi riebalai … Galite valgyti iki 20 000 kalorijų ir keli litrai vandens per dieną prieš slepiant savo urve!

Kai šaltuoju mėnesiu pabaigoje jis eina link slėnių ir vidutinių aukščių, kad pasiektų saulės šviesą ir šilumą. Vasaros metu pasirinkite miškus, kur galite apsisaugoti nuo aukštų temperatūrų.

Kalbant apie jo maistą, jis yra visažnus Ingestauja daugiausia daržovių, uogų, gilių, žolių, vaisių ir žolelių. Jame taip pat sunaudojama skruzdėlių, termitai, bitės ar lapai, kuriuos aptinka ir sugauna ilgas snukis. Jis yra didelis medaus gerbėjas, o vasarą jis priartėja prie upių lašišos medžioti visame šuolyje.

Šis lokys yra puikus plaukikas ir gali pakilti medžius su įspūdingu judrumu. Tokiu būdu jis išvengia pavojaus, daugiausia medžioklės žmogaus. Be to, jis turi galimybę vaikščioti dviem užpakalinėmis kojomis arba sėdėti ant uolos, kamieno ar akmens, kad galėtų pailsėti.

Juodas lokys yra vienišas beveik visus metus, išskyrus atsitiktinius susitikimus su daugybe maisto produktų, šilumos ir dauginimo metu ir kai mama rūpinasi jaunikliais (vyrai nedalyvauja šiai užduočiai).

Poravimas vyksta gegužės-birželio mėnesiais, o nėštumas trunka apie septynis mėnesius, tačiau prasideda netrukus po kopuliavimo. Moterys atlieka uždelstą kiaušialąstės implantavimą, kad gimdymas įvyktų rudenį.

Kiekvienas kraikas susideda iš vieno ar dviejų šunų, gimę be plaukų, aklų ir maždaug 350 gramų svorio. Motina slaugytojai sėdi aštuonis mėnesius, o iš ten jie išeina iš nero, kad išmoktų medžioti, gauti gerą nykštį ir pabėgti nuo plėšrūnų (įskaitant vilką, pumą ir rudąjį lokį).

Jie atsisako motinos po pusantrų metų arba "išlaikė" visas pamokas iš motinos, nuo kurių priklausys jų išlikimas.

Žiūrėti vaizdo įrašą: Blackbear – daryk mano ft. Gucci Mane

Like this post? Please share to your friends:
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: